TECH SUPER HERO CAMP este singurul program de tabara dedicat copiilor pasionati de Stiinta,Tehnologie, Inginerie si Matematica cu varsta 8-14 ani.

SCOPUL acestui program este de a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativa, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica

Activitățile sunt adaptate vârstei copiilor și sunt special alese pentru a stimula munca în echipă, comunicarea și pentru a pune în valoare potențialul fiecărui copil participant.

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.

Castiga unul din cele 10 cursuri de programare online gratuite din aceasta vara sau reduceri de 10-20%!

Inscrie-te in concurs si recomanda prietenilor pentru a acumula puncte

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

( Andrei F.)