Tech Entrepreneur.png

Tech Entrepreneur este programul de tabara dedicat copiilor 11-14 ani in care imbinam pasiunea pentru tehnologie cu antreprenoriatul.

In cadrul acestui program vom explora  modul în care tehnologia influențează și sprijină dezvoltarea unui brand.  Cursantii  își vor combina energia creativă, abilitățile de rezolvare a problemelor și spiritul antreprenorial pentru a proiecta și a-și prezenta propriul brand digital. 

Ei vor folosi limbaje de programare ca HTML, CSS și JavaScript pentru a proiecta un site web care va include logo-ul personalizat, paletele de culori, misiune și multe altele. Portofoliul online poate fi partajat cu prietenii și familia.

Scopul acestui program este de a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativa, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica

Activitățile sunt adaptate vârstei copiilor și sunt special alese pentru a stimula munca în echipă, comunicarea și pentru a pune în valoare potențialul fiecărui copil participant.

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.

OBIECTIVE PROGRAM

  • Insușirea noțiunilor de baza in programare web cu Html, Css si Java Script

  • Aplicarea acestor cunoștințe in dezvoltarea unui site web personalizat in timp ce invața să iși construiască propria companie tech 

  • Vor invața prin proiecte practice sa iși creeze un site de la zero invatand HTML/CSS

  • Vor stapâni noțiuni specifice limbajului HTML și la ce este acesta util: crearea unei pagini web simple și controlul absolut asupra acesteia

  • Vor aplica noțiunile de grafica web precum proprietațile pentru text, font, culori, fundal și tema

  • Vor invața cum pot aplica noțiuni Html,Css si Java Script in crearea de  jocuri web 

ACTIVITATI DISTRACTIVE

Imbinam echilibrat activitatile zilnice cu activitati de relaxare, miscare. Din programul taberei nu vor lipsi jocurile sportive in aer liber, serile tematice, cinema, intreceri pe echipe, foc de tabara si excursie

LOCATIE & PERIOADE

Locatie tabara: Busteni, Complex Izvorul cu Pastravi 

Perioade tabara 2022: 19-24 iunie, 26 iunie- 1 iulie , 10-15 iulie, 17-22 iulie, 24- 29 iulie 

Tarif tabara: 2300 lei/copil( include program educational cu workshopurile zilnice cu trainerii taberei, acces materiale, pensiune completă 5 nopți de cazare+3 mese/zi)

Locuri limitate: maxim 12 locuri in program

Reduceri acordate: 

Early booking, cursanti, copiii care au fost in editiile anterioare ale taberei, frati sau grupuri de minim 4 copii: 2000 lei( pana la 31 decembrie), 2200 lei( 1 ianuarie- 28 februarie)

BONUS

Copiii participanti in editia 2022  primesc abonament gratuit timp de 3 luni la platforma TechNovators- unde au acces la cursuri de tehnologie, robotica, programare si antreprenoriat( valoare 300 lei)

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

( Andrei F.)

tabara de robotica