tabara de tehnologie pentru copii 8-16 ani

TECH SUPER HERO CAMP este singurul program de tabara dedicat copiilor pasionati de Stiinta,Tehnologie, Inginerie si Matematica cu varsta 8-10 ani.

SCOPUL acestui program este de a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativa, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica

Activitățile sunt adaptate vârstei copiilor și sunt special alese pentru a stimula munca în echipă, comunicarea și pentru a pune în valoare potențialul fiecărui copil participant.

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.

6 Misiuni distractive si educationale

1. RoboFun Adventure( ateliere de robotica si programare cu Lego in care vor construi roboti cu motoare, senzori si piese Lego, vor invata despre mecanisme si ii vor aduce la "viata" cu ajutorul programelor create de ei)

2. Game & Animations Makers ( ateliere dedicate copiilor care doresc sa isi construiasca propriile jocuri si animatii in timp ce invata primii pasi in programare)

3. Drone Legends( ateliere de programare drone educationale in care vom aplica notiuni de baza invatate pentru a pilota drone si a participa in competitii distractive cu colegii de grupa)

4. Smart Inventors( ateliere in care vom invata cum functioneaza tehnologia, vom crea diferite aplicatii digitale si experimente de electronica creativa folosind un kit de inventii special creat pentru  copii)

5. Leadership& Comunicare( ateliere in care punem accent pe dezvoltarea soft skills, ne cunoastem mai bine, invatam sa comunicam in echipa, ne stabilim prioritati si obiective)

Aducem in fata copiilor Leadership Game- un joc de comunicare, dezbateri si povesti pe intelesul copiilor. Atelierele sunt coordonate de un coach NLP. 

6. Tech is Fun( imbinam activitatile de interior cu activitati in aer liber, jocuri pe echipe, seri tematice si multa distractie la intrecerile pe echipe de la laser tag/parcul de aventura)

LEADERSHIP SI DEZVOLTARE PERSONALA

Ne propunem prin acest program nu doar sa le aratam copiilor cum pot crea tehnologie, ci sa le inspiram un Mindset pentru SUCCES insusindu-si principii puternice precum responsabilitate, viziune, respect, munca in echipa si echilibru prin participarea la programul de leadership prin activitati interactive, jocuri, povesti, dezbateri interesante

ACTIVITATI DISTRACTIVE

Imbinam echilibrat activitatile zilnice cu activitati de relaxare, miscare. Din programul taberei nu vor lipsi jocurile sportive in aer liber, serile tematice, cinema, intreceri pe echipe, foc de tabara si excursie

LOCATIE & PERIOADE

Tabara se desfasoara in 2 locatii: 

  • Complexul Izvorul cu Pastravi, Busteni, Poiana Tapului( 27.06-2.07, 11-16.07, 18-23.07, 25-30.07)

  • Pensiunea Chalet 173, Gura Humorului( 08-13.08, 22-27.08)

Tarif tabara: 1800 lei/copil( include program educational cu workshopurile zilnice cu trainerii taberei, acces materiale, 5 nopti cazare si 3 mese/zi)

* Maxim 12 locuri pe serie 

Locuri limitate! 

Reduceri acordate

1700 lei( grupuri de minim 3 copii, frati, fosti participanti, cursanti)  sau 1750 lei/copil( 2 copii, prieteni)

Reducerea se acorda o singura data si este valabila per copil.

BONUS

Participantii primesc un voucher de 200 lei care poate fi utilizat la achizitionarea unui curs de robotica sau programare online. 

Dupa terminarea taberei, copiii au ocazia sa se inscrie intr-un program online special dedicat copiilor din tabara unde pot continua studiul pe subiectele care ii intereseaza cel mai mult.

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

( Andrei F.)

tabara de robotica