top of page
Tabara de robotica

Smart Robotics& IoT este programul de tabara dedicat copiilor 11-16 ani in care invațam sa rezolvăm probleme STEM cu ajutorul tehnologiei create chiar de ei. 

In cadrul acestui program, cursanții vor invața cum functioneaza tehnologia din jurul nostru cu ajutorul unui microcontroler conceput special pentru tineri și programatori începători, pe care putem rula linii de cod , îl putem personaliza și controla pentru a aduce la viața idei, roboti, jocuri și aplicații. 

In cadrul atelierelor vom putem crea proiecte distractive adaugând diferite componentele electronice cum ar fi lumina cu LED-uri, buzzers, servo, senzori pentru a finaliza experimente digitale și programa roboti inteligenti multifuncționali. 

Scopul acestui program este de a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativa, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Știința, Tehnologie , Inginerie și Matematica. 

Activitățile sunt adaptate vârstei copiilor și sunt special alese pentru a stimula munca în echipă, comunicarea și pentru a pune în valoare potențialul fiecărui copil participant.

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.

CE INVAȚĂ COPIII IN PROGRAM

  • Vor ințelege noțiuni de baza din programare ca variabile, tipuri de date, condiții și iterații utilizând limbajul de programare Python și aplicarea lor in crearea de aplicații digitale

  • Vor dobândi cunoștinte de baza in domeniul electronicii, circuite, tipuri de circuite, putere, rezistente, voltaj

  • Iși vor crea propriile jocuri și aplicatii interactive cu ajutorul senzorilor( lumina, temperatură, sunet, atingere, ultrasonic)

  • Vor aplica toate cunoștintele dobandite in proiectarea și programarea unui robot educational 

  • Nu sunt necesare cunostinte anterioare pentru a participa in acest program

ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE

Imbinam in mod echilibrat atelierele specifice programului cu activitati in aer liber, jocuri, miscare și pauze de relaxare. Din programul taberei nu vor lipsi serile tematice, drumeții, foc de tabara și excursie

LOCATIE & PERIOADE

Locatie tabara: Bușteni, Complex Izvorul cu Pastravi 

Perioade tabara 2022: 26 iunie- 1 iulie , 10-15 iulie, 17-22 iulie, 24-29 iulie 

Tarif tabara: 2300 lei/copil( 11-14 ani) sau 2500 lei/copil( 15-16 ani). Tariful include program educational cu workshopurile zilnice cu trainerii taberei, acces materiale, program leadership& dezvoltare personala, pensiune completă 5 nopți de cazare+3 mese/zi

Locuri limitate: 12 locuri in program

Data limita de inscriere: 30 aprilie 2022 in limita locurilor disponibile 

Reduceri acordate: 2200 lei/copil( 11-14 ani) , 2400 lei/copil( 15-16 ani) pentru cursanti, copiii care au fost in editiile anterioare ale taberei, frati sau grupuri de minim 4 copii

BONUS

Copiii participanti in editia 2022 primesc acces gratuit timp de 3 luni la platforma e-learning a școlii pentru a-și continua proiectele din tabara( valoare 100 eur)

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

( Andrei F.)

tabara de robotica
bottom of page