Smart Robotics.png

Smart Robotics& IoT este programul de tabara dedicat copiilor 11-14 ani in care invațam sa rezolvăm probleme STEM cu ajutorul tehnologiei create chiar de ei. 

In cadrul acestui program, cursanții vor invața cum functioneaza tehnologia din jurul nostru cu ajutorul unui mini-calculator conceput special pentru tineri și programatori începători, pe care putem rula linii de cod , îl putem personaliza și controla pentru a aduce la viața idei, roboti, jocuri și aplicații. 

In cadrul atelierelor vom putem crea proiecte distractive adaugând diferite componentele electronice cum ar fi lumina cu LED-uri, buzzers, servo, senzori pentru a finaliza experimente digitale și programa roboti inteligenti multifuncționali. 

Scopul acestui program este de a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativa, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Știința, Tehnologie , Inginerie și Matematica. 

Activitățile sunt adaptate vârstei copiilor și sunt special alese pentru a stimula munca în echipă, comunicarea și pentru a pune în valoare potențialul fiecărui copil participant.

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.

OBIECTIVE PROGRAM

  • Vor ințelege noțiuni de baza din programare ca variabile, tipuri de date, condiții și iterații utilizând limbajul de programare Python și aplicarea lor in crearea de aplicații digitale

  • Vor dobândi cunoștinte de baza in domeniul electronicii, circuite, tipuri de circuite, putere, rezistente, voltaj

  • Iși vor crea propriile jocuri și aplicatii interactive cu ajutorul senzorilor( lumina, temperatură, sunet, atingere, ultrasonic)

  • Vor aplica toate cunoștintele dobandite in proiectarea și programarea unui robot educational 

ACTIVITATI DISTRACTIVE

Imbinam echilibrat activitatile zilnice cu activitati de relaxare, miscare. Din programul taberei nu vor lipsi jocurile sportive in aer liber, serile tematice, cinema, intreceri pe echipe, foc de tabara si excursie

LOCATIE & PERIOADE

Locatie tabara: Busteni, Complex Izvorul cu Pastravi 

Perioade tabara 2022: 19-24 iunie, 26 iunie- 1 iulie , 10-15 iulie, 17-22 iulie, 24- 29 iulie 

Tarif tabara: 2300 lei/copil( include program educational cu workshopurile zilnice cu trainerii taberei, acces materiale, pensiune completă 5 nopți de cazare+3 mese/zi)

Locuri limitate: maxim 12 locuri in program

Reduceri acordate: 

Early booking, cursanti, copiii care au fost in editiile anterioare ale taberei, frati sau grupuri de minim 4 copii: 2000 lei( pana la 31 decembrie), 2200 lei( 1 ianuarie- 28 februarie)

BONUS

Copiii participanti in editia 2022  primesc abonament gratuit timp de 3 luni la platforma TechNovators- unde au acces la cursuri de tehnologie, robotica, programare si antreprenoriat( valoare 300 lei)

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

( Andrei F.)

tabara de robotica