TECH SUPER HERO CAMP este singurul program de tabara dedicat copiilor pasionati de Stiinta,Tehnologie, Inginerie si Matematica cu varsta 8-14 ani.

SCOPUL acestui program este de a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativa, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Stiinta, Tehnologie , Inginerie si Matematica

Activitățile sunt adaptate vârstei copiilor și sunt special alese pentru a stimula munca în echipă, comunicarea și pentru a pune în valoare potențialul fiecărui copil participant.

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.

Solicităm pentru participanti test COVID-19 negativ, PCR sau antigen, făcut cu maximum 48h înainte de plecare

ACTIVITATI.WORKSHOPS 8-10 ani

 • Ateliere LEGO Robotics- ateliere de robotica si inginerie Lego- construim si programam roboti Lego, invatam ce sunt si cum functioneaza robotii, mecanisme simple, senzori si programarea de baza

 • Ateliere de elecronica,ingierie si programare in care invatam cum functioneaza lucrurile din jurul nostru ( construim smartwatch, roboti fotbal, sumo si linefollowers construite si programate de la zero fara a avea cunostinte anterioare) 

 • Proiecte creative cu circuite si electronica, prograre microcontrolere si dispozitive inteligente

 • Competitii robotice in echipa cu roboti construiti de noi 

 • Atelier Game Design cu Scratch- vei avea propriul portofoliu de jocuri pe care il poti arata familiei si prietenilor

 • Drone Fun Adventure( ateliere programare si competitii cu drone) 

ACTIVITATI. WORKSHOPS( 11-14 ani)

 • Ateliere de Programare Python- notiuni de baza in programarea Python, dezvoltare de jocuri si animatii 

 • Invata ce este A.I( inteligenta artificiala), machine learning, computer vision

 • Robotica si programare Python in care invatam cum functioneaza lucrurile din jurul nostru ( construim smartwatch, roboti fotbal, sumo si linefollowers construite si programate de la zero fara a avea cunostinte anterioare) 

 • Proiecte creative cu circuite si electronica, programare microcontrolere si dispozitive inteligente

 • Competitii robotice in echipa cu roboti construiti de noi 

 • DroneFun Adventure( ateliere programare si competitii cu drone) 

LEADERSHIP SI DEZVOLTARE PERSONALA

Ne propunem prin acest program nu doar sa le aratam copiilor cum pot crea tehnologie, ci sa le inspiram un Mindset pentru SUCCES insusindu-si principii puternice precum responsabilitate, viziune, respect, munca in echipa si echilibru prin participarea la programul de leadership prin activitati interactive, jocuri, povesti, dezbateri interesante

ACTIVITATI DISTRACTIVE

Imbinam echilibrat activitatile zilnice cu activitati de relaxare, miscare. Din programul taberei nu vor lipsi jocurile sportive in aer liber, serile tematice, cinema, intreceri pe echipe la laser tag, bowling, escape room

LOCATIE & PERIOADE

Tabara se desfasoara in Complexul Izvorul cu Pastravi, Busteni, Poiana Tapului

Cost: 1800 lei/copil( include program educational cu workshopurile zilnice, 5 nopti cazare si 3 mese/zi)

* Reduceri pentru grupuri sau copii care au mai participat in program

BONUS

Copiii care participa in tabara se intalnesc inainte de tabara intr-un program de pregatire online( cunosc profesorii, pregatire anterioara) inclus in taxa de participare.

Continua studiul si dupa terminarea taberei. Te intalnesti cu colegii de tabara intr-un program dedicat online pe subiectele care te intereseaza cel mai mult. Programul beneficiaza de un tarif special si va avea loc in luna august-septembrie.

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

( Andrei F.)