top of page
Caută

5 motive pentru care copilul tau va iubi Tabara de Robotica si Programare 

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.


1. Este deja pasionat(a) de tehnologie, aici va invata sa creeze cu ajutorul ei


Participa pentru prima data in acest program sau a participat in editiile anterioare, va descoperi robotica si programarea pe intelesul lui, printr-o serie variata de activitati adaptate varstei si experientei. Activitatile sunt organizate diferit pe categorii de varsta, gandite special sa ii puna in valoare potentialul.

Daca are intre 8 si 10 ani va putea participa la ateliere de robotica si programare cu Lego, va descoperi cum sa isi creeze jocuri cu Scratch, notiuni de baza ale programarii dar si mecanica a jocului, crearea de personaje, strategie; va participa la ateliere de inventii si aplicatii digitale( va putea sa isi creeze propriul smartwatch sau controler pentru jocurile create) si ateliere in care programam drone si ne intrecem in competitii robotice.

Daca are intre 11 si 14 ani va invata notiuni de baza in programarea Python intr-o serie de ateliere: game design, animatii si desene grafice, va intelege cum functioneaza inteligenta artificiala, machine learning si computer vision cu ajutorul unor robotilor si ateliere de programare drone si competitii cu acestea.

2. Va face parte dintr-o comunitate restransa de copii cu pasiuni comune

Chiar daca este timid( a) sau foarte sociabil( a) in tabara de Robotica si Programare va avea ocazia sa isi faca prieteni din toata tara pe care ii poate intalni atat in programele noastre de la clasa sau online , cat si in editiile viitoare ale taberei. De la o editie la alta, peste 80% din copii care au participat se reintorc in tabara.

3. Poate participa fara sa aiba cunostinte anterioare sau sa fie bun(a) la o anumita materie


Poate participa in aceasta tabara chiar daca este incepator sau a participat in editiile anterioare. Programul de activitati este gandit special ca sa fie parcurs cu usurinta atat de copiii incepatori, cat si de de cei care au mai participat sau au deja cunostinte, activitatile ii vor ajuta sa isi imbunatateasca abilitatile dobandite. In tabara copiii vor avea acces la materiale educationale atent alese, adaptate varstei si de ultima generatie: kituri robotice si drone, roboti educationali

4. Mediu creativ si sigur care sa le puna in valoare potentialul


Echipa de traineri se va asigura de tot confortul si buna desfasurare a programului.

Trainerii nostri sunt pregatiti sa asigure un mediu creativ pentru toti participantii taberei. Au experienta de lucru cu copii si folosesc metode interactive de predare in cadrul atelierelor.

Toate activitatile includ proiecte practice.

5. Mai mult decat o Tabara de Robotica si Programare


Programul imbina in mod echilibrat atat activitati de interior( atelierele zilnice), program de relaxare si miscare in aer liber( activitati organizate sau la alegere, in zona amenajata a complexului si distractie pe echipe la laser tag/ bowling/escape room) si un program de leadership si dezvoltare personala( un program ghidat de un coach unde aflam cum sa ne setam obiective, cum sa avem incredere in noi, cum sa comunicam mai bine, totul prin jocuri, povesti si dezbateri interactive)


Profita de reducerea early bird( pana la 11 aprilie) pentru inscrierile individuale, cursanti, fosti participanti, grupuri sau frati.

Poti achita acum tabara in maxim 3 transe. " Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata."

( Andrei, participant tabara)

" Mie mi-a placut foarte mult pentru ca au fost lucruri diverse.Cand am venit in aceasta tabara m-am gandit ca vom face numai tehnologie/informatica, dar am facut si excursii, ne-am jucat in aer liber si ne-am facut o multime de prieteni.

Activitatile la care am participat aici nu le vezi oriunde si as vrea sa vin si anul viitor.

Multumesc ca dintr-o simpla saptamana mi-ati facut o saptamana pe care nu o voi uita niciodata!" ( Ilinca, participant tabara)

49 afișări0 comentarii
bottom of page