Intrebari frecvente

Unde se desfasoara tabara?


Tabara TECH SUPER HERO CAMP 2020 se desfasoara in Complexul Izvorul cu Pastravi, Busteni, Poiana Tapului. 30 de locuri pe fiecare serie pentru copii 8-14 ani.
In ce perioade se desfasoara tabara?


Perioade 2020: 5-10 iulie, 12-17 iulie, 19-24 iulie, 26-31 iulie, 2-7 august
Cat dureaza tabara si ce include tariful de tabara?


Seriile de tabara incep duminica si se termina vineri, 6 zile cu 5 nopti de cazare. Ziua de tabara incepe duminica ora 15.00 si se termina vineri ora 10.00 Tariful de tabara include cazare 5 nopti in camere duble, triple sau apartament dotate cu baie proprie, tv; 3 mese/zi si gustare, mancare proaspata si servita in restaurantul pensiunii. Meniul respecta o alimentatie variata si tine cont de posibile alergii sau restrictii alimentare ale copiilor( inclusiv meniu ovo-lacto-vegetarian); programul de activitati tematice zilnice si program de leadership si dezvoltare personala.
Cat costa tabara?Acordati si reduceri pentru grupuri?


Tariful taberei este de 1500 lei/copil/serie Pentru grupuri acordam reduceri astfel 2-5 copii inscrisi in aceeasi serie tariful este de 1450 lei/copil( inclusiv frati). Pentru grupuri de minim 6 copii inscrisi in aceeasi serie tariful este 1400 lei/copil( inclusiv frati) BONUS pentru copiii care participa in tabara de anul acesta : acces curs online de programare( pentru continuarea invatarii) pe platforma de invatare si posibilitatea de achizitionare kit robotic pentru acasa+suport curs online
Pana cand se pot face inscrierile?


Perioada de inscriere pentru tabara este 24 februarie- 24 martie 2020 in limita locurilor disponibile. Rezervarea locului in seria dorita se face cu achitarea avansului de 400 lei in maxim 5 zile de la inscriere.
Care este procedura de inscriere?Cum se achita tabara?


Inscrierile se pot face direct pe site www.tabaradetehnologie.ro in sectiunea INSCRIERI din meniu completand formularul de inscriere cu datele dumneavoastra si perioada dorita. Pentru rezervarea ferma a locului in seria dorita se achita un avans 400 lei in termen de maxim 5 zile de la inscriere. Diferenta se va achita cu cel putin 21 de zile inainte de inceperea taberei.
Asigurati si transportul in/de la tabara?


In functie de numarul solicitarilor, putem organiza un grup care va fi insotit de trainerii taberei ( deplasare cu autocar). Ne puteti transmite solicitarea dumevoastra la inscriere.
De ce mi-as inscrie copilul in tabara de tehnologie?


Viitorul apartine tehnologiei si este important sa ii pregatim pe copii pentru acesta realitate. Tabara noastra incurajeaza si motiveaza copii sa aiba incredere in fortele proprii, sa isi valorifice potentialul si sa viseze mare pentru a schimba lumea cu ajutorul tehnologiei. Desi este o tabara de robotica si programare nu urmarim doar insusirea deprinderilor tehnice, ci si dezvoltarea abilitatilor sociale, de comunicare, prezentare/public speaking si lucru in echipa. Pe tot parcursul programului de tabara, copiii vor participa la activitati in echipa dar si individual, program de leadership si dezvoltare personala, tabara va culmina cu prezentarea propriilor proiecte in fata tuturor colegilor.
Sunt costuri suplimentare fata tariful afisat?


Tariful taberei acopera programul educational de workshopuri zilnice, cazare si masa. Costuri suplimentare: - Transportul. Copiii participanti sunt din orase diferite si sunt adusi de catre parinti direct in locatia taberei la ora stabilita, duminica cel tarziu ora 15:00. In functie de inscrieri si numarul de solicitari putem organiza transport( autocar), grupul fiind insotit de catre trainerii taberei. Va rugam sa ne comunicati in momentul inscrierii daca doriti transport pentru a putea organiza din timp grupul. - Excursia din penultima zi de tabara, in functie de conditii meteo vom organiza o excursie de 1/2 zi in Sinaia la Laser Tag si 1-2 muzee din statiune. Cost estimat 100-120 lei si va include transportul, taxe de acces.
Ce tipuri de activitati va face copilul meu in tabara?


Pe perioada taberei copiii vor lucra pe grupe de varsta 8-10 ani si 11-16 ani, avand un program adaptat varstei, care imbina in mod echilibrat activitatile in fata calculatorului, activitati practice,inginerie, program de leadership si dezvoltare personala, activitati sportive in aer liber, jocuri si activitati pe echipe indoor si outdoor, drumetii, seri si petreceri tematice. Grupa de varsta 8-10 ani va participa la ateliere de robotica si inginerie Lego, Masini si mecanisme, programare circuite, introducere in electronica si programare cu Microbit, Introducere in 2 D Game Design si Programare( Scratch/Kodu), competitii cu roboti educativi si introducere in programare cu drone. Grupa de varsta 11-16 ani va participa la ateliere de robotica si programare Python, Inginerie Aplicata, programare circuite, ateliere cu Microbit, Unity 3D Game Design si Programare, competitii cu roboti educativi si programare cu drone.
Cum arata o zi de tabara?


Incepem fiecare zi cu miscare si inviorare, imediat dupa micul dejun suntem pregatiti de activitati incepand cu ora 9.00. Programul de activitati zilnice include 4 ateliere de lucru practice ( 2 in prima parte a zilei si 2 in a doua parte a zilei), pauze de relaxare, jocuri si activitati in aer liber si in spatiul amenajat, seri si petreceri tematice, drumetii si excursie cu foc de tabara in penultima zi de tabara.
Cati copii participa in tabara si care este varsta lor?


Avem un numar de 30 de locuri pentru fiecare serie de tabara. Copiii participanti vor fi grupati 8-10 ani si 11-14 ani. Fiecare grupa va fi coordonata de catre 1 trainer pregatiti in domeniu si cu experienta de lucru cu copii.
Ce fel de materiale folositi in tabara?


Pentru organizarea activitatilor din tabara venim cu materiale de ultima generatie, educatie STEM, care stimuleaza pasiunea si interesul pentru tehnologie, premiate la nivel mondial, cateva dintre materialele pe care le folosim la workshopuri kituri robotice Lego Education, Microbit, Engino, Kano, drone educationale
Cine sunt instructorii care vor organiza activitatile din tabara?


Instructorii din tabara sunt trainerii Tech Kids Academy- club de robotica si programare. Sunt absolventi ai facultatilor de profil, cu experienta de predare si lucrul cu copii care sustin atelierele saptamanale de robotica si programare din Iasi. Instructorii nostri nu participa doar la activitatile tematice, ci se joaca si supravegheaza copiii pe toata perioada taberei.
Cine este organizatorul acestei tabere? Ce experienta aveti in organizarea acestor activitati?


Tabara de Tehnologie este organizata de Tech Kids Academy - hub de educatie STEM pentru copii in Iasi si Bacau din 2014. In taberele si programele noastre de vacante au participat pana in prezent peste 600 de copii din toata tara atat in editiile de vara, cat si cele de iarna. Lucram saptamanal cu peste 200 copii in cadrul Cluburilor de Tehnologie din Iasi si Bacau si programelor afterschool din timpul anului scolar.
Copiii vor avea acces non-stop la laptopuri sau telefon? Nu as vrea sa petreaca prea mult timp pe laptop sau telefon. Exista reguli in acest sens?


Programul de tabara imbina in mod echilibrat activitati 100% practice cu activitatile in fata calculatorului la atelierele de programare, jocuri in aer liber, intreceri sportive si teambuilding. In tabara copiii pot veni cu veni cu laptop/telefon care le vor servi fie pentru atelierele de programare( ne dorim ca dupa terminarea taberei, sa continue sa lucreze) si Aplicatii pentru programarea robotilor educativi. Copiii vor avea acces la ele respectand programul de activitati.
Copilul meu nu a mai participat la astfel de activitati/ a participat la ateliere de robotica/concursuri/tabere similare. Este potrivita acesta tabara pentru el?


Sigur ca da, il puteti inscrie in tabara noastra. Activitatile taberei sunt atent alese pentru a introduce atat copiii incepatori, cat si pe cei care au deja cunostinte. Mai mult decat atat, trainerii nostri sunt pregatiti special cu metode interactive care sa ii captiveze pe copii in acest domeniu.
Este prima data cand merge intr-o astfel de tabara/este prima tabara din viata lui?


Ne bucuram ca va ganditi sa veniti in tabara noastra si va asiguram ca va fi o super experienta pentru copilul dumneavoastra. Nu doar pentru cunostintele si pasiunile pe care si le va descoperi ci si prin faptul ca isi va face prieteni cu pasiuni comune cu care va putea tine legatura pana la urmatoarea tabara. Pana in prezent am avut multe astfel de inscrieri si revin an de an in tabara noastra.
Este necesara aducerea laptopului?


Da, recomandam aducerea laptopului personal si o pereche de casti, in special pentru atelierele de programare. Ne dorim ca dupa terminarea taberei sa continue exersarea celor invatate.
Sunt inscrise si fete in aceasta tabara?


Da, se inscriu si fete in aceasta tabara. Activitatile din tabara sunt potrivite atat pentru fete, cat si pentru baieti, incepatori sau avand cunostinte de baza
Cum va continua dupa terminarea taberei?


Copiii care participa in tabara Tech Super Hero Camp 2020 primesc un CADOU din partea noastra- curs online pentru a continua ceea ce au invatat in tabara. In plus, aveti posibilitatea sa achizitionati un kit robotic pentru acasa+ curs online CADOU