top of page
Tabara de robotica

Digital Makers este programul de tabara unde copiii cu varsta 9-14 ani invata sa inventeze si sa rezolve probleme STEM cu ajutorul tehnologiei create chiar de ei. 

In cadrul acestui program, cursanții vor invața cum functioneaza tehnologia din jurul nostru cu ajutorul unui microcontroler conceput special pentru tineri și programatori începători, pe care putem rula linii de cod , îl putem personaliza și controla pentru a aduce la viața idei, roboti, jocuri și aplicații. 

In cadrul atelierelor vom putem crea proiecte distractive adaugând diferite componentele electronice cum ar fi lumina cu LED-uri, buzzers, servo, senzori pentru a finaliza experimente si aplicatii digitale. 

Scopul acestui program este de a-i apropia pe copii de tehnologie intr-o maniera educativa, de a-i transforma din consumatori pasivi in creatori de tehnologie si de a-i inspira in alegerea unor cariere de viitor din domeniul S.T.E.M- Știința, Tehnologie , Inginerie și Matematica. 

Activitățile sunt adaptate vârstei copiilor și sunt special alese pentru a stimula munca în echipă, comunicarea și pentru a pune în valoare potențialul fiecărui copil participant.

Programul nostru este unul mai mult decat un program de tabara- este locul de unde cladim noi orizonturi alaturi de copiii dumneavoastra, in tabara noastra ii invatam sa viseze mare, sa aiba incredere in ideile lor si sa isi descopere potentialul prin activitati care le fac placere si sunt in acord cu pasiunile lor comune.

CE INVAȚĂ COPIII IN PROGRAM

  • Vor ințelege noțiuni de baza din programare ca variabile, tipuri de date, condiții și iterații și aplicarea lor in crearea de aplicații digitale si programarea robotilor

  • Vor dobândi cunoștinte de baza in domeniul electronicii, circuite, tipuri de circuite, putere, rezistente, voltaj

  • Iși vor crea propriile jocuri și aplicatii digitale interactive cu ajutorul kiturilor de inventii si electronica 

  • Nu sunt necesare cunostinte anterioare pentru a participa in acest program

ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE

Imbinam in mod echilibrat atelierele specifice programului cu activitati in aer liber, jocuri, miscare și pauze de relaxare. Din programul taberei nu vor lipsi serile tematice, drumeții, foc de tabara și excursie

LOCATIE & PERIOADE

Locatie tabara: Bușteni, Complex Izvorul cu Pastravi 

Perioade tabara : 9-14.07.2023, 16-21.07.2023, 23-28.07.2022

Tarif tabara: 2500 lei/copil. Tariful include program educational cu workshopurile zilnice cu trainerii taberei, acces materiale, program leadership& dezvoltare personala, pensiune completă 5 nopți de cazare+3 mese/zi

Locuri limitate: 14 locuri in program

Reduceri acordate: 2400 lei/copil pentru cursanti, copiii care au fost in editiile anterioare ale taberei, frati sau grupuri de minim 4 copii

BONUS

Acces gratuit la platforma e-learning pentru a-și continua proiectele din tabara

Formular de inscriere

Ce spun copiii care au participat in tabara 

Aceasta tabara este foarte educationala si ne invata atat despre informatica cat si despre cum sa ne descurcam in viata.

( Andrei F.)

bottom of page